_
_
Вие сте тук: Начална страница >> Новини
Прессъобщения Фотогалерия Песен за Несебър
Новини Видео новини
Новини
ОЩЕ КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ, 22 и 23 ДЕКЕМВРИ, програма:
Само броени дни преди големия християнски празник Рождество Христово, община Несебър отново ви предоставя възможност в два поредни дни да се потопите в духа на Коледа, да се заредите с доза положителни емоции и почерпите идеи за своята трапеза.

Днес, 22 декември – 3 концерта:
16.30 часа - Концерт на ОДЗ "Калина Малина", сцената до пощата
17 часа - Концерт на Иван и Живка Ненкови с участието на Божана Ненкова и вокална група „Сюрприз” към читалище „Яна Лъскова”, сцената до пощата
18.30 ч. Концерт на читалищните състави в читалище „Яна Лъскова”.

Утре, 23 декември:
16.30 часа- Къщовница- дегустация и размяна на рецепти за традиционна коледна трапеза. Идеята на проявата е да се надникне в старите пожълтелите тефтери със строго пазени и прилежно събирани с години кулинарни тайни на едни от най-добрите и образцови домакини в Несебър. На място могат да се споделят наистина вкусни, полезни и стари рецепти, които могат да бъдат добавени в менютата на ресторантите. С научените на срещата автентични гозби всеки може да блесне в кухнята и да изненада близки и приятели. Целта на събитието, на което община Несебър е организатор, е да се развие потенциала, който притежава нашия град. Веднага след кулинарната проява, следва празничен концерт, от който всички ще имат възможност да си вземат „щипка” добро настроение.


.
Публикувана на 22 Dec 2010 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews


_ІІ_ІІ_ІІ_ІІ
Официален сайт на Община Несебър. Всички права запазени!