<< НАЗАД

С ТЪРЖЕСТВЕНИ СЪБИРАНИЯ БЕ ОТБЕЛЯЗАН ДЕНЯТ НА ПЕНСИОНЕРА В ОБЩИНА НЕСЕБЪР

shadow

На 1 октомври пенсионерите в община Несебър отбелязаха своя празник с тържествени събирания. Кметът на община Несебър Николай Димитров, посети лично повечето пенсионерски клубове и изрази своята дълбока почит и уважение към хората от третата възраст.

Градоначалникът подчерта, че в България, може би, единствено възрастните хора в община Несебър празнуват достойно 1 октомври – Деня на пенсионера. „Искам да Ви уверя, че община Несебър винаги се е грижила за Вас и ще продължава и за в бъдеще, защото Вие сте с основен принос към развитието й през годините. Като Ваши деца сме радостни и се чувстваме добре, когато и Вие сте добре.“, сподели Николай Димитров. На края на своето приветствие той пожела на хората от златната възраст да бъдат здрави и да се радват на дълги години спокоен живот.

shadow

В общината има общо 13 пенсионерски клуба, които  организират за членовете си всякакъв вид забавления, пътувания, събирания, а някои дори са направили свои самодейни състави и взимат участия на различни събития. Тези дейности помагат на пенсионерите да водят по-организиран живот и разнообразява до голяма степен ежедневието им, като едновременно с това ги кара да се чувстват полезни и да се занимават с това, което харесват.

Международният ден на възрастните хора 1 октомври е ден, в който всички изразяваме своята почит и уважение към труда и усилията им да бъдат полезни на обществото. Ден, в който показваме своята благодарност за грижите им към своите деца и внуци да израснат достойни граждани на страната ни.

shadow


Публикувано на 02.10.2014 от Пресцентър Община Несебър
02Окт2014Архив новини по години:
2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013
shadow